Diensten

Kern van de activiteiten en diensten van Bridge2it is het geven van advies en training aan leerlingen en werknemers op het gebied van wiskunde, informatica en automatisering.  Het is leuk en bevredigend om te zien dat mensen over drempels heen stappen en oplossingen gaan waarderen als deze duidelijk worden neergezet in de context van hun huidige werk. Of het nu gaat om scholen of om bedrijven, de waardering in het werk van Bridge2it zit in het begrijpen wat eerst onbegrijpelijk leek. De diensten die gerelateerd zijn aan lesmateriaal voor rekenen en wiskunde worden gepresenteerd in een webshop: WegwijsinitShop. wegwijsinitshop.webnode.nl/

  

Diensten op maat

Is er iets op het gebied van consultancy in wiskunde, logica, informatica en automatisering, dat u graag zou willen en u kunt deze dienst niet in ons overzicht vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies

Gebaseerd op jarenlange ervaring op de universiteit en in het bedrijfsleven, wordt advies verleend op het gebied van wiskunde en informatica onderwijs en bij het invoeren van automatiserings oplossingen op de werkvloer. Hier ligt uiteraard ook een eerste-graads bevoegdheid in het geven van wiskunde aan ten grondslag. Een van de kern kwaliteiten is het in staat zijn in eenvoudige termen uit te leggen waar het om gaat. Door een model te maken van de huidige situatie wordt inzicht gegeven in die situatie en in voorgestelde veranderingen.