Nieuws

KvK nummer en BTW nummer

Het nummer van de Kamer van Koophandel en het gerelateerde nummer van de BTW is in het contact vermeld.  KvK nummer: 65996569 BTW nummer: NL093048129B01
Lees meer

Nieuw in website

De website is aangepast en de naam Bridge2it is vervangen door Wegwijsinit. De voornaamste reden hiervoor was, dat het bedrijf initieel gericht is op de Nederlandse markt, en daarvoor is een nederlandse naam: Wegwijs In IT geschikter. Bovendien bleek er al een Bridge4it bedrijf geregistreerd te...
Lees meer

Uitbreiding van beschrijving van diensten

De beschrijvingen zijn aangepast en uitgebreid. De beoogde klanten zijn beter omschreven en de activiteiten preciezer beschreven. Deze activiteiten zullen in de toekomst verder uitgebreid, aangepast en toegespitst worden.
Lees meer

Terugkoppeling

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten of diensten? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op contact. Wij stellen uw mening, suggestie of idee zeer op prijs. Dit helpt ons om onze diensten mogelijk nog verder te verbeteren. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Lees meer

Welkom bij onze nieuwe web presentatie

Welkom op onze nieuwe website. Hier kunt u een compleet overzicht van onze lopende acties en speciale aanbiedingen vinden. Ons primaire doel is om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie, die voor u van belang kan zijn met betrekking tot ons bedrijf.
Lees meer